ZDRAVKO ČOLIĆ PUBLICI PREDSTAVIO NOVI SPOT…

Nakon velikog uspeha koji je doživela pesma “Ničeg nije bilo između nas”, bilo je logično da ona dobije i svoj poseban vizuelni identitet. Čolić se sa svojim timom odlučio za pravi filmski scenario novog spota jer tema pomenute pesme upravo to i iziskuje.

Regionalna pevačka zvezda Zdravko Čolić predstavio je novi spot za numeru “Ničeg nije bilo između nas”, koja je osvojila publiku širom regiona. Ekipa Čolićevih saradnika odlučila se da ekranizaciju pesme koju potpisuje Aleksandar Sretenović, u aranžmanu Nikše Bratoša, uradi upravo na filmski način.

– Scene koje smo snimali do sada nisu viđene u Zdravkovim spotovima. Morali smo uneti magiju provokacije i zavođenja, koja će do kraja spota držati gledaoce u neizvesnosti – istakao je Aleksandar Kerekeš Keki, reditelj video-spota. Priča o mladom bračnom paru koji prolazi kroz emotivna iskušenja i krizne trenutke snimana je u Novom Sadu.

ZDRAVKO ČOLIĆ NAJSLUŠANIJI U EVROPI
– Prilikom slušanja ove pesme sa saradnicima znali smo da ćemo definitivno za nju snimiti spot i da on mora biti drugačiji od ostalih jer tekst pesme to traži – rekao je Čolić.

Ulogu supruge u novom spotu, mlade pijanistkinje, na maestralan način iznela je Agneta Azirović, dok je njen partner koga tumači Ivan Papić u roli zgodnog profesionalnog plivača zadužen za scene intriga i zavođenja sa sjajnom Helen Babić.

“Ničeg nije bilo između nas” je peta numera sa Čolićevog novog albuma “Ono malo sreće”, s koga se odmah izdvojilo nekoliko pesama koje, uz Zdravka, potpisuju i drugi značajni muzički autori, poput Momčila Bajagića Bajage, Džibonija, Antonije Šole i mnogih drugih.

Čolić je trenutno na regionalnoj turneji, gde uz stare dobro poznate hitove promoviše i pesme s novog albuma, a u okviru koje će održati nastupe u zagrebačkoj Areni 20. oktobra, u Tuzli u Dvorani “Mejdan” 3. novembra i u Areni “Boris Trajkovski” 10. novembra u Skoplju.

Facebook Comments
Tags: ,