Zbog podrške skupu Pravda za Davida: Dobila premještaj iz Banja Luke u Prijedor

Podrška grupi “Pravda za Davida” skupo je koštala Vladinku Tomičić, radnicu Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Ona je – nakon podrške Davoru Dragičeviću koji traga za istinom o smrti sina Davida – premještena na radno mjesto u Policijsku upravu Prijedor, javlja Televizija BN.

Tomičić živi u Banjoj Luci i od 2005. godine radi u Ministarstvu unutrašnjih poslova RS-a.

“Borbu porodice Dragičević za istinu i pravdu podržavam od samog početka”, napisala je Vladinka Tomičić u objavi u Facebook grupi Pravda za Davida, a ubrzo je dobila rješenje o premještaju.

“Danas mi je uručeno rješenje o privremenom rasporedu u Policijsku upravu Prijedor počev od 17. oktobra 2018. u trajanju od šest mjeseci uz obrazloženje da se u PU Prijedor očekuje povećan obim poslova”, napisala je Tomičić.

Vladinka Tomičić je samohrana majka 6-godišnjeg djeteta i kako je rekla, nakon premještaja iz Banja Luke u Policijsku upravu Prijedor ne zna ko će njeno dijete da vodi u školu, ali da neće odustati od ljudskih uvjerenja,prenosi radiosarajevo!

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS-a nisu odgovorili na pitanja TVBN o razlozima premještaja Tomičićeve. Iz grupe Pravda za Davida su više puta upozoravali da većina članova trpi pritiske zbog podrške porodici Dragičević.

Facebook Comments