ZANOSNA BRAZILSKA ODBOJKAŠICA: Kada budete vidjeli njene raskošne obline zagolicaće vam maštu (FOTO)

Plijeni raskošnim oblinama.

Ljepota i obline su njen zaštitini znak, međutim, ukoliko zanemarite kako brazilska odbojkašica Džeklin Karvaljo izgleda, otkrićete da je jedna od najtrofejnijih igračica u historiji ovog sporta.

RONALDO JE PRAVI SRETNIK: ZANOSNA Georgina Rodriguez ponovo ODUŠEVLJAVA fotografijama na Instagramu

Zaručnica Cristiana Ronalda Georgina Rodriguez još jednom je pokazala zbog čega važi za jednu od najatraktivnijih žena na svijetu. Pratitelje na Instagramu ponovo je počastila zanosnim fotografijama koje su već u prvim minutama dobile na hiljadu komentara pohvale za njen izgled.

Georgina Rodriguez rođena je 27. siječnja 1994. godine u Buenos Airesu, a cijelo je djetinjstvo provela u gradiću Jaca na sjeveroistoku Španjolske, u blizini granice s Francuskom. Grad od svega 13 tisuća stanovnika udaljen je 450 kilometara od Madrida, u koji se Georgina preselila nakon završetka srednje škole.

udući da se baletom počela baviti s četiri godine, odabir škole bio je logičan slijed. Pohađala je srednju umjetničku školu u kojoj se fokusirala na ples, koji je njezina velika ljubav. U jednom trenutku njezini roditelji odlučuju se preseliti u Bristol u Engleskoj, pa s njima odlazi i Georgina te je ondje studirala engleski.

Nakon povratak u Madrid zanosna crnka okreće se modelingu, a doticaj s modom zaokružuje radnim mjestom u jednoj od trgovina poznatog dizajnerskog brenda Guccija. Upravo ju je strast prema modi spojila s današnjim zaručnikom, nogometašem Cristianom Ronaldom.

Facebook Comments