Za Lunu je takmičenje završeno: Slijedi diskvalifikacija Đoganijeve?!


Nakon raskida Adama Đoganija i Marijane Zonjić, Luna Đogani više nema razloga da krije animozitet koji ima prema pjevačici. Njih dvije su na sastanku došle u situaciju da jedna drugoj govore teške uvrede.

– Ti si jedna k**va volonterka. J**eš se za pare. Imam i dokaze za to. Strašno. Nikada me nisi voljela. Nisam ja sa tobom bila dobra zbog tebe, nego zbog Adama – govorila je Marijana, dok je Luna izbezumnjeno gledala.


Luna je ustala i pozvala svoje roditelje da spreme tužbu za riječi koje je Marijana izgovorila. Zonjićeva je spominjala i Gagija Đoganija kao osobu koja koristi n*rkotike u vrlo ružnom smislu,prenosi ekskluziva.ba!

– Nisi svjesna sa kim se kačiš! Mama! Tata! Čuvajte ovaj snimak, odmah tužbu da podnesete. Ti si djevojko opterećena sa mnom. Ja sam dobila informacije da si k**vetina napolju. Ja ostajem pri tom mišljenju. Tužićemo se. Vidjećeš ti kako će da te rastežu napolju, platićeš za sve riječi koje si rekla za njega da je n*rkoman. Ti si hejter koji zna sve o meni. J**aću ti mater, nisi ni svjesna. Da nisi ti poslala onog lika da mi pravi scene u butiku! – vikala je Luna sa drugog dijela stola.

– Super, samo ti meni prijeti, hajde! Još!, Još! Pas koji laje ne ujeda! – vikala je Marijana, dok je Luna pokušala da je udari flašom, ali ipak nije uspjela.

Comments

comments