Ti si najveća ku..a u ovoj zemlji! Popović opleo po Karleuši: Jelena zanijemila, ovo od direktora Granda nije očekivala!

Otkako se vratila na snimanje „Zvezda Granda“ poslije navodne afere, Jelena Karleuša nema milosti prema kandidatima. JK traži dlaku u jajetu, a posebno je osjetljiva kada takmičari na scenu izađu nestilizovani. To je dodatno izvede iz takta, a tako je bilo i kada je protekle subote nastupala jedna takmičarka, kojoj je JK uputila niz kritika.

Prepoznala želju

– U 2019. godini sa takvim stajlingom i šminkom, sa takvim pjevanjem, nećeš ništa postići. Ali ja sam ti dala glas, iako sam velika k..ketina. Dobar sam čovjek prije svega, a ja kod tebe prepoznajem želju da radiš i da se boriš – rekla je Karleuša.

Na ovo se nadovezao Popović, pa je prokomentarisao u svom šaljivim stilu.

Sve je moguće

– Kao što vidiš, kod nas je sve moguće. Ona jeste najveća k..ketina u ovoj zemlji, ali je veliki čovjek – rekao je Popović.

Jelena je ostala bez teksta i samo nijemo posmatrala direktora „Granda“. Pjevačica izgleda nije mogla da vjeruje da će Popović tako nešto da izgovori, pa je samo odmahnula rukom.

JK: SAD ĆU G.LA DA NAPRAVIM ŠPAGU!

Jelena Karleuša zaratila je sa Sašom Popovićem i Marijom Šerifović zbog jednog kandidata.

– Ne možeš ti da odlučuješ ovdje, Jelena. I ne možeš da radiš šta hoćeš – vikao je Saša na Jelenu, koja mu je žustro uzvratila.

– Mogu da radim šta hoću. Ja mogu sada da se skinem ovdje i da radim špagu gola – podviknula je direktoru „Granda“, a onda se obratila Šerifovićki.

– A ti, Marija… Svakog tvog kandidata ne da ću da bušim, nego ću da bacam bubicu – rekla je JK.

– Hoćeš da ja tebe sada izbušim – ustala je Marija, a onda su nasrnule jedna na drugu, kada je Šerifoviceva pokazala čak i srednji prst svojoj drugarici.

(Kurir)

Facebook Comments