Tek sada ima da bude potresa u Zvezdama Granda: Saša pozvao Severinu da bude novi član žirija

Kako mnogi mediji u Srbiji ali i u regiji prenose direktor Grand Produkcije Saša Popović je ponudio nevjerojatnih 10 hiljada eura pjevačici iz Hrvatske i srpskoj snajci Severini Kojić da bude novi član žirija Zvezda Granda i da stane rame uz rame sa divom Jelenom Karleušom koja je godinama samo loše pričala o Severini, njenom ljubavnom i seksualnom životu, kao i o kvaliteti njenoga pjevanja koja je po Jeleni upitna.

Kako izvor iz Granda kaže, Popović je odlučio da malo digne tenzije u Zvezdama Granda i spreman je da odriješi kesu, a smatra da je Seve pravi potez da se popularnost i gledanost emisije još više digne.

Kako izvor navodi Seve je saslušala Sašu, ne može se reći da nije zainteresovana i obećala je javiti Saši svoju odluku što prije bude mogla, ali joj je potrebno neko vrijeme da razmisli o svemu.

Popović je u nekim svojim izjavama već najavio da za iduću sezonu sprema žiri od muzičara koji pripadaju ex Jugoslaviji, i koji će se na neki način suprotstavljati sadašnjem žiriju.

Ako Severina pristane na ovaj angažman biće više nego interesantno kako će se Karleuša ponašati u toj situaciji, jer je poznato da je u nekoliko navrata rekla da dama ne može da bude osoba koja je snimila pornić, mada u posljednje vrijeme nije ni Jeleni mane po tom pitanju, a i Jelena je kivna na Seve jer joj je ova ukrala nekoliko poslovnih ideja i muzičkih suradnji, ili barem tako Jelena kaže da jeste.

Vjeruje se da i Severina jedva čeka ovaj duel, i da će Jelena konačno dobiti u emisiji nekoga ko će joj znati odgovoriti na pravi način u svakom momentu.

Facebook Comments