Tajno vjenčanje Rade i Harisa: Pred matičarem na plaži!

Rada Manojlović (34) i Haris Berković (25) staju na ludi kamen, ekskluzivno saznaje Kurir. Atraktivna pjevačica i njen devet godina mlađi kolega odlučili su da se vjenčaju, ali tajno, bez pompe i medija. Budući supružnici su riješili da se jedno drugom zavjetuju na večnu ljubav na egzotičnoj destinaciji, ali još uvijek se premišljaju da li će to biti Maldivi ili Bora Bora.

– Rada i Haris su konačno prevazišli, što bi se reklo, sve dječje bolesti. Njihova ljubav je nakon mnogo burnih svađa, nesporazuma i prepirki konačno stabilna i čvrsta, pa su zato i riješili da je ozvaniče. Međutim, to zasad kriju od javnosti jer ne žele da se nešto izjalovi. Tu vijest nisu čak saopštili ni članovima porodice, nego za nju zna samo nekoliko bliskih prijatelja. Oboje su imali turbulentan period jer pjevačicu nije prihvatio Berkovićev otac, ali i tu je sada sve u najboljem redu – priča naš izvor koji je dobro upućen u njihov ljubavni odnos.

On kaže da su oboje presretni i da jedva čekaju da postanu muž i žena.

– Rada je prethodnih mjeseci radila punom parom po cijeloj Evropi, a i Haris je imao dosta posla po Bosni. Slobodno vrijeme su koristili da bi bili zajedno i sada planiraju vjenčanja. Vjerujte da su oboje baš uzbuđeni i da jedva čekaju da postanu muž i žena. Rada je oduvijek željela da se uda u bijeloj vjenčanici i na plaži i sada će joj se to i ostvariti. Oni su već dobili ponude u vezi sa kompletnom organizacijom najvažnijeg dana i na Maldivima i na Bori Bori i ostalo je samo da se odluče gdje će, da spakuju kofere, uživaju i da se vrate kao bračni par na Balkan – zaključuje naš sagovornik blizak budućim mladencima.

Sa pjevačicom smo juče pokušali da stupimo u kontakt, ali ona nije bila dostupna za komentar. Ali u jednom od intervjua Rada je otkrila da je u Harisu pronašla čovjeka svog života.

– Konačno pored sebe imam muškarca koji mi emocije ne pokazuje riječima, već delima. Od njega dobijam ljubav na način kakav sam oduvijek željela, što ranije nije bio slučaj. Prije njega, moja situacija bila je takva da sam davala sve od sebe, ali mi to nije uzvraćeno. To je rezultiralo da se ne osjećam voljeno, ali mi je jednom prilikom Lepa Brena objasnila da je problem u tome što biram muškarce koji ne pokazuju ljubav na način kakav meni prija. Sada shvatam njene riječi, jer imam muškarca koji mi pruža baš ono što mi je potrebno i naravno da bih voljela da to vječno traje – rekla je pjevačica.

(Kurir)

Facebook Comments
Tags: ,