SVI SMO BILI PRESTRAVLJENI: Ceca progovorila o incidentu koji se nedavno dogodio!

Dvojica navijača Crvene zvezde su u nedjelju 30. septembra sa dva “mini-kupera” naizmjenično udarali u kapiju kuće pjevačice Svetlane Cece Ražnatović. Policija traga za Nemanjom Arsenovićem (32) i Senadom Mahmutijem (30), za koje se sumnja da su napustili Beograd i utočište pronašli na Kosovu i Metohiji.

“Ovo što se desilo prije sedam dana to je jedna ogromna neprijatnost za svakog normalnog čovjeka, ne samo za mene”, istakla je u “Premijeri” Ceca.

‘Razumijem da šališ na račun mog izgleda, mojih pjesama… to mi je okej. Ja ne mogu svima da se dopadnem. Ali šaliti se nečim što je ozbiljna neprijatnost, što svakome može da se desi i svačiju djecu može da uplaši i da potrese, to je nešto što govori o tim ljudima”, izjavila je ona, i dalje u nevjerici, potresena onime što se dogodilo.

“Kada javna ličnost napravi neki prestup, odmah se objave i puno ime i prezime i fotografija… a drugi ljudi kada prave ozbiljna krivična djela onda inicijali i broj godina. Ne! Svi smo jednaki pred zakonom”, govorila je pjevačica, sve vrijeme insistirajući da se imena i lica počinilaca krivičnih djela treba uvijek objelodaniti narodu, kao i mjesto stanovanja.

Nema skrivanja identiteta, ako se dokaže da je osoba kriva mora se objaviti njen identitet.”

Kako je cijela porodica u vrijeme incidenta bila kod kuće, osjećanja su im i danas pomiješana.

“Svi smo bili šokirani. Ne znamo razlog… pređe polako preko ležećeg, daje migavac i zalijeće se dva puta u moju kuću!” izjavila je ona začuđeno, objasnivši da je iz medija saznala ko su mladići te se zahvalila svima koji su joj izašli u susret u ovo teško vrijeme.

“Jesmo li mi civilizovan narod ili divljaci”, zaključila je priču ona.

(Kurir)

Facebook Comments
Tags: