Stanija sve priznala: Novak Đoković mi je pomogao da postanem poznata, a nevinost sam dala…

Popularna starleta Stanija Dobrojević podigla je veliku prašinu ulaskom u “Zadrugu 2” po drugi put. Svima je poznato da prije nego što je postala poznata Stanija je studirala ekonomiju, a zatim je otputovala u Ameriku gdje je i radila.

Studentski dani su joj bili ispunjeni 24 sata dnevno, bila je omiljena i na fakultetu, ali i kod samog nastavnog kadra. U tim danima je svoje koleginice vodila na teniske mečeve Novaka Đokovića, dok on još uvijek nije bio jako poznat.

“One su bile oduševljene sa njim ali i sa time što sam ja bila jako dobra sa Novakom, poslije nekih njegovih mečeva nas je zvao na zajednička druženja, i tu su me počeli primjećivati paparaci, kojih u Americi imate na svakom ćošku. Počeli su mi nuditi poslovne ponude za neke setove, koje sam ja kao student bez prebijene pare, jedva dočekala da popunim svoj budžet”, bila je iskrena popularna Stanija.

Progovorila je i o svom intimom životu, te je otkrila kada je izgubila nevinost.

“Prvi moj poljubac desio se u sedmom razredu osnovne škole, prva ljubav u drugom srednje, nevinost sam izgubila sa 18 godina. Dečko me je čekao pune dvije godine. Bili smo iz istog razreda, isto godište, baš smo se voljeli, i prva veza mi je trajala oko pet godina. Rastali smo se na kraju druge godine fakulteta, kada smo krenuli svako svojim putem”, rekla je Stanija (ekskluziva)

Facebook Comments