STANIJA OPET U ZADRUZI ONA I VLADA SU ZAJEDNO! OPLELA: DRAGANA JE SPONZORUŠA, ZERINA NEBITNA, A LUNA…

Na početku druge sezone rijalitija “Zadruga” stigla je kao jedan od najvećih favorita, pogotovo što je ranije trijumfovala na “Farmi”. O njenoj vezi sa kasnije diskvalifikovanim učesnikom Vladimirom Tomovićem se naširoko pisalo, a onda je Stanija Dobrojević morala zbog bolesti da napusti takmičenje.

Sada je došlo vreme za veliki povratak i Stanija je ponovo ušla u “Zadrugu 2”.

Ona je u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević prokomentarisala najinteresantnije situacije iz šimanovačkog šoua. Za Draganu Mitar je rekla da ne voli takve “klasične sponzoruše”, a u sukobu Baneta Čolaka i Zerine Hećo je stala blago na stranu Užičana.

– Ja ne volim klasične sponzoruše kao Dragana. Ali ako bude fina i kulturna, možemo da popijemo kafu. Ona je baš ono sponzoruša, gledala sam klipove šta priča, koji ti voziš auto, koliko košta. A ona je baš taj tip. Ja nisam iz te priče. Što se tiče Zerine, ona je iskoristila Baneta da bi došla u rijaliti “Zadruga”, sažvakala ga i ostavila, a on je veoma zaljubljen u nju i ponaša se neprimereno i radi sve što njoj ide u korist. Sve to što je ona njega iskoristila je palo u drugi plan. To je zamršena situacija. Banetu je mnogo više stalo, a ona je to koristila za rijaliti. Bez te priče, ona je nebitna. Meni je njega žao, volela bih da mu neko pomogne. Krunićka i Zerina su osobe koje mi se najmanje dopadaju. Što se Jelene tiče, bila sam sa njom na Farmi 6, konstantno me napadala. Pričala je neistine, ja sam imala dečka sa kojim sam bila tri godine, a Rebeka je pre toga bila sa njim, a Jelena je pričala kako smo delile nekog dedu. A što se Zerine tiče, ona je tu zahvaljujući Banetu – rekla je Stanija.

Dobrojevićeva je pričala i o Luni Đogani.

– Njena misija je bila da se pokaže u drugom svetlu nego što je to bilo u prvoj sezoni. I to joj poprilično uspeva, mada ima i ona svoje ispade. Ja sam joj za to “pranje” od prve sezone dala podršku, a i sad je isto – istakla je Stanija i otkrila u kakvom je odnosu sa Vladom:

– Ulazim kao crnogorska snajka. Bilo je turbulentno, a najfascinantnija mi je naša zajednička podrška. Bili su neumorni… Kada sam izašla iz rijalitija dobila sam razne informacije, sve mi se pomešalo, burno sam odreagovala i kontakt je bio prekinut. Ali uspeli smo da sve nesuglasice rešimo… Ja ne mogu da kažem da sam zaljubljena, ja sam tog momka zavolela. Bili zajedno ili ne, ja ću ga uvek voleti. Ima nešto iskreno i čestito u njemu… – priznala je Stanija.

IZVORsrbijadanas . com

Facebook Comments