Stanija im rekla informacije iz spoljnog svijeta: Dragojević u šoku! Koraćeva ne može da vjeruje da Aleksandra i dalje živi kod Davidove majke!

Stanija Dobrojević je riješila da Davidu Dragojeviću i Ani Korać prenese šta se dešava u spoljnom svijetu, pa je krenula od Aleksndre Subotić koja je u agoniji od kako je diskvalifikovana iz rijalitija, a dodatno ju je dotuklo što joj je vjerenika preuzela druga.

Starleta je ispričala i kako je iz njenog ugla izgledao raskid Davida i Aleksandre, pa otkrila da ga Subotićeva čeka jer misli da je njegova nova ljubav zapravo samo igra. Dragojević i Ana nisu bili oduševljeni ovom viješću, a u razgovoru sa Drvetom mudrosti ispričali su da li misle da je Stanija imala cilj da ih posvađa:

– Ja čitam između redova, nema nikakav cilj. Rekla je da napolju sve to i to kako stoji, znam kad neko hoće da uzdrma. Sve što je rekla je bilo ozbiljno. Rekla je da me neko čeka napolju i da ne gleda kao da je to nešto ozbiljno. Ona je sve gledala kao da je ovo igra, ja se ne igram. Ja bih onda bio u Holivudu, a ne ovdje. Ne znam kako se ne vide emocije. Kako neko može da me čeka, ne znam ni da li je tamo gdje je bila – rekao je David, a Koraćeva je dodala:

– Ja sam sad pričala sa Sanjom, on je sa njom raskinuo! Veza im je katastrofa, a šta ona sad ima da traži kod njega kući?! Meni je to sve bolesno, katastrofa! – rekla je Ana.

Facebook Comments
Tags: , ,