SREŠĆE SE NA SUDU: OGNJEN VRANJEŠ TUŽIO JELENU KARLEUŠU


Drama oko Jelene Karleuše, Ognjena Vranješa i Duška Tošića ne jenjava već danima.

Nakon što je pevačica sa suprugom otputovala u Dubai, a potom on u Australiju, isplivala je nova prepiska koju je JK razmenjivala sa bosanskim fudbalerom, a sada je Ognjen rešio da tuži Jelenu!

Naime, kako Kurir piše, Vranješ je protiv Jelene Karleuše podneo krivičnu prijavu i dve tužbe, a za odštetu traži dva miliona.

Kako Kurir dalje navodi, fudbaler tvrdi da su mu pretili ubistvom, te da će mu platiti zbog toga,prenosi pulsonline!

Inače, dok se čitava ova drama odigrama Jelena je u Dubaiju sa ćerkama, a Duško ju je ostavio i otišao u Sidnej. Karleuša očigledno uživa dok vreme provodi sa naslednicama, i neprestano kači fotografije, ali ovoga puta bez supruga.

SVI SU JE GLEDALI U ČUDU: KIJA KOCKAR SE OVAKO OBUKLA ZA HUMANITARNI KONCERT!

Kristina Kija Kockar sinoć je bila deo humanitarnog koncerta za prikupljanje pomoći deci oboleloj od raka, a Kija je pružila veliku podršku.

Ono što je posebno privuklo pažnju jesu pantalone koje je Kija imala na sebi. Naime, pobednica prve “Zadruge” na sebi je imala farmerke sa svojim likom,prenosi pulsonline!

Inače, humanitarni koncert, a inicijator svega je bila Andrea Mitrović, naslednica Željka i Milice Mitrović.

Kija Kockar

Osim Kije, kojoj je društvo pravila mama Nadica, koncert su podržali i Leontina Vukomanović i Marko Kon. Fotografije sa ovog događaja pogledajte u galeriji.

Facebook Comments