SMRŠALA SAM 30 KILOGRAMA, A JEDEM VIŠE NEGO RANIJE: NISAM NI KROČILA U TERETANU, OVO JE MOJA TAJNA

Lucy Lismore (28) iz Australije danas na Instagramu potiče svoje fanove i inspiriše ih na transformaciju.

Ona je za samo 10 mjeseci i to bez ikakve dijete smršala skoro 30 kilograma.

– U vrijeme kada sam bila najdeblja, hranila sam se zdravo. Zapravo, jela sam stvari koje većina smatra zdravima a daleko su od toga. Tako bih za doručak pojela mafin ili kroasan sa kafom u koju bih stavila mnogo šećera. Za užinu bih pojela musli štanglicu sa sokom, onda bih ručala sendvič sa šunkom i salatom ili suši. Užina bi bila još jedna velika kafa sa šećerom, a onda bih večerala veliku porciju paste sa hlebom, i uz to sladoled – kaže ona.

Dodaje kako je bila sve deblja i bilo je stid svog izgleda:

– Jednog dana sam na televiziji slučajno uhvatila emisiju o transformacijama i shvatila da to isto mogu i ja. Počela sam da izučavam sve o nutricionizmu i vježbanju. Odlučila sam se za kalisteničke vježbe jer vam ne treba ni teretana a ni tegovi, koristite samo snagu sopstvenog tijela. Istovremeno, uvela sam i promjene u ishrani – kaže ona.

Njen dnevni meni danas izgleda ovako:

Za doručak jede pečurke, paradajz, avokado tost i poširana jaja. Za užinu će pojesti bananu, ručaće salatu od povrća sa bijelim mesom, užina je malo tamne čokolade ili šaka orašastih plodova sa jogurtom, a za večeru je losos sa pire krompirom i grčkom salatom.

– I dalje jedem šećer, ali u mnogo manjoj mjeri. Imala sam 90 kilograma, i bilo mi je teško da se odreknem starih navika, ali kada sam vidjela šta sve moje tijelo sada može da uradi, koliko se bolje osejćam i koliko bolje izgledam, shvatam da sam uradila najbolju moguću stvar – poručuje ona.

Facebook Comments