Smatrate li ženu od 45 plus godina babom? 10 slika starijih žena koje oduzimaju dah


Dosta puta ćete čuti kako se za žene starije od 45 godina kažu da su stare, pa ih neki čak nazivaju babama. Prije nego to opet kažete, pogledajte slike nekih žena koje spadaju u tu kategoriju.

Mnoge žene vode računa o sebi i ne izgledaju kao da imaju toliko godina. Napomenut ćemo i da sve više žena rađa djecu sa 40 godina. Naravno da to nosi neke rizike, ali rizici su prisutni kada veoma mlada djevojka zatrudni.

Ne trebaju se odreći majčnistva jer su starije. Neke jednostavno prije nisu imale prilike da se ostvare u toj ulozi, a mnoge poznate ličnosti su dobile dijete u kasnijim godinama. Neke od njih su Salma Hayek. Janett Jackson, Eva Longoria i mnoge druge.

Kada krenete s pričom da su žene od preko 45 godina babe, onda pogledajte neke slike od ovih poznatih ličnosti i vidjet ćete kako dobro izgledaju i da im niko ne bi dao te godine,prenosi skandalstars.info!

Ovdje vam donosimo slike žena koje su u toj starosnoj kategoriji, a opet izgledaju mlađe. Pogledajte neke od tih slika:


Da li možete odgonetnuti za 10 sekundi: Koja posuda će se prva napuniti?

Ako ste raspoloženi da razmrdate moždane vijuge i provjerite koliko brzo rade, evo jednog interesantnog, premda nimalo lakog zadatka!

Koja posuda će se prva napuniti?


Ako želite, provjerite da li ste dali ispravan odgovor, evo i konačnog rješenja: najbrže će se napuniti posuda sa oznakom 6.

U Nastavku pogledajte jos slikke zene starije od 45. godina:

 

Facebook Comments