Sara Reljić ulazi u “Zadrugu 2”?!

Mlada pjevačica Sara Reljić, veliku popularnost stekla je u rijalitiju “Zadruga” u kojoj je bila u vezi sa reperom Vladanom Vojnovićem Vojketom. Međutim, po izlasku iz rijalitija suočila se sa raskidom, a sada u emisiji “Kontravizija” Lava Grigorija Pajkića otkriva u kakvim su odnosima ostali Vojke i ona, kao i da li planira ulazak u drugu sezonu “Zadruge”.

Na pitanje voditelja Lava Pajkića kako je došlo do njenog raskida sa Vojketom, Sara je otkrila da je to odavno završena priča za nju:

– Ja sam odlučila da nešto mnogo i ne izjavljujem o tome jer je to moja prošlost. Svaki raskid teško padne ako ste dugo sa nekom osobom, ako ste bili vezani. Mislim da se to tada na meni i vidjelo- istakla je Reljićeva i dodala da sa Vojketom više nije u kontaktu:

– Ne,ne čujemo se uopšte.

S obzirom na to da ju je rijaliti proslavio, Lav je Saru pitao i da li prati “Zadrugu 2”, kao i da li u ovoj sezoni ima svog favorita:

-Ne stižem uvijek da gledam, ali pratim putem portala. Nemam favorite, tamo su svi igrači. Kad budem vidjela da je tamo neko iskren, ja ću da ga podržim. Tako se ispostavilo i u sezoni u kojoj sam ja bila. Družila sam se sa nekim za koga sam mislila da je iskren, a nije bio. Dobro u tom momentu je taj neko možda i bio iskren, ali kad neko neprestano mijenja mišljenje, onda meni to nije zanimljivo.

A na pitanje da li bi ponovo ušla u najpopularniji rijaliti u regionu, atraktivna plavuša je imala pozitivan odgovor:

-Ja bih voljela tamo da pjevam. Ja volim da pjevam uživo i da me vide u tom svjetlu.

(Pink.rs)

Comments

comments