RASKINULI SNEŽANA ĐURIŠIĆ I GINEKOLOG?! EVO ŠTA JE UZROK!

Snežana Đurišić i Vanja Milošević raskinuli su emotivnu vezu, prenosi Svet.

Ginekolog je navodno napustio pevačicinu luksuznu vilu u Jajincima, i to zbog ljubavnice B.K.

– Vanja i Snežana su se u poslednje vreme mnogo svađali zbog perverznih poruka koje je on razmenjivao sa drugim ženama. Što je najstrašnije, on je u tim porukama do detalja opisivao kakav je seks sa Snežanom, šta ona voli, gde i kako su vodili ljubav… U prvo vreme je Snežana poverovala da je reč o montaži, te su nastavili da se pojavljuju zajedno u javnosti, kao da se ništa ne dešava, a on je nastavio da je vara – počeo je priču izvor blizak spomenutom nedeljniku.

Izvor je dalje otkrio da je Đurišićeva navodno dobila od Miloševića lozinku Fejsbuk naloga, te da se na taj način uverila da nema sumnje u to da su poruke autentične. Vanja je napustio, kako se prenosi, njen dom, a ona je ostala slomljena.

Naime, folk pevačica Snežana Đuričić proteklih dana na meti je tabloida zbog šokantne prepiske njenog dečka, ginekologa Vanje Miloševića i dve decenije mlađe anonimne devojke na društvenoj mreži Fejsbuk koja je isplivala u javnost. Snežanu je partner javno obrukao zbog ovog gesta, a sada je otkriveno šta je Snežana sve činila za njega tokom njihove dvogodišnje ljubavne veze.

Kako piše “VIP”, Vanje je pre tri godine studentkinji koja je dosta mlađa od njega napravio vanbračno dete kojem je pevačica umesto ginekologa plaćala alimentaciju.

– Kako joj je priznao, on se nakon razvoda prepustio čarima momačkog života, i počeo sve češće da izlazi. Tada je upoznao majku njegovog trećeg deteta, koja je mlađa od njega više od dvadeset godina – otkriva izvor VIP i dodaje:

– Oni su se zabavljali skoro pola godine, a ta studentkinja, poreklom iz Kraljeva, videla je u Vanji dobru priliku. Vrlo brzo je zatrudnela s njim, a kako doktor nije želeo obavezu, njihova veza se ubrzo raspala. Ipak, on je rešio da prizna dete, dao mu je svoje prezime i pristao da plaća alimentaciju – ispričao je za VIP izvor blizak folk pevačici i njenom partneru.

Snežana Đurišić

Iako je Snežana prešla preko toga što ima vanbračno dete i pristala da mu plaća alimentaciju, situacja se otrgla kontroli kada je shvatila da ginekolog beži do svojih obaveza.

– Na početku se to pevačici nije dopalo, ali je shvatila da čoveka kao što je Vanja treba zadržati. Upoznala je njegovo dvoje dece iz prvog braka, kao i bebu koju je dobio sa studentkinjom – ispričao je u razgovoru za VIP dobro obavešten izvor i dodao da je Đurišićeva zavolela dete i da mu stalno kupuje stvari i igračke.

– Skoro svakog vikenda, Snežana i Vanja su išli u posetu njegovom detetu, a ona je počela mu kupuje garderobu i igračke. U jednom trenutku, Milošević je upao u finansijsku krizu i tada je zamolio svoju devojku da mu nekoliko meseci pomogne oko plaćanja alimentacije koja je iznosila 80.000 dinara. Snežani, koja je veoma imućna, to nije bio problem, ali su čarke među golupčićima počele kada je to prešlo u naviku jer je on svakog meseca imao izgovore kako nema dovoljna novca da izdržava treće dete – otkrio je izvor VIP, prenosi pulsonline!

Facebook Comments