Promocija knjiga Razije Čolaković “Leptir” i “Razotkrivanje”

Udruženje za demokratiju, poduzetništvo i kulturu “Poduzetnice IN” Vas sa zadovoljstvom poziva na promociju knjiga Razije Čolaković “Leptir” i “Razotkrivanje”, koje će se održati u srijedu 13.03.2019. godine sa početkom u 18:00 sati.

Razija Čolaković, rođena Cazinjanka s trenutnim mjestom boravka u Brčkom ima nekoliko zanimanja i gotovo u svakom je jednako aktivna. Ono što voli radi svim srcem ulažući maksimalne napore da pruži najbolje što zna, tako je javnosti postala poznata po svojim kreativnim i iskrenim predstavljanjima putem svoje Facebook stranice, a nedugo nakon toga i po svojim knjigama, koje ćemo sada predstaviti u Sarajevu na jedinstvenom događaju “Muhabet sa Razom”.

“Muhabet sa Razom” je i poseban događaj na kojem bismo voljeli da naše članice, poduzetnice predstave svoje poslovne priče. Naime, za sve zainteresovane članice omogućen je prostor u sali Igman u kojoj će moći prezentovati svoje proizvode i usluge, te sve zainteresovane molimo da se jave na mail info@poduzetnice.ba.

Facebook Comments
Tags: , ,