Posao iz snova na hrvatskom otoku: Dobivate plaću i besplatan stan…

Mjesni odbor otoka Sestrunja u Hrvatskoj traži trgovca koji bi htio živjeti i raditi na otoku s desetak stanovnika.

U objavi na Facebooku kažu kako uz plaću (nisu naveli koliku) nude i osiguran dvosoban stan tokom cijele godine.– Zamisli da imaš posao na otoku u zadarskom arhipelagu, osiguran stan, a cijelu godinu dok radiš primaš i plaću. Uz to idu i sunce, more i netaknuta priroda.

Sve što trebaš je odlučiti se upustiti u takvu idiličnu avanturu. A ta avantura zove se trgovac ili trgovkinja na otoku Sestrunju. Mjesni odbor u potrazi je za osobom koja bi radila u trgovini mješovitom robom u jednom lokalnom trgovačkom lancu – napisali su u objavi.

Oglas je objavljen danas, a traje dok se ne nađe osoba koja bi radila taj posao – stoji u njihovoj Facebook objavi.

🧐 [ TRAŽI SE TRGOVAC/TRGOVKINJA ] 💪

* Share/Like dobrodošli zbog veće vidljivosti objave!*

Zamisli da imaš posao na otoku u zadarskom arhipelagu, osiguran stan na cijelu godinu dok radiš i plaću za ono što radiš. Uz to idu i sunce, more i netaknuta priroda.
Sve što trebaš je odlučiti se upustiti u takvu idiličnu avanturu. 🙂

A ta avantura zove se trgovac/trgovkinja na otoku Sestrunju. Mjesni odbor u potrazi je za osobom koja bi radila u trgovini mještovitom robom u jednom lokalnom trgovačkom lancu. Benefiti su nabrojani u prvoj rečenici ovog oglasa, a za sve informacije i preporuke javite se na email mo.sestrunj@preko.hr ili u inbox ove stranice.
Oglas traje dok se ne nađe osoba koja bi radila taj posao fb stranica otok sestrunj .

Facebook Comments