Pobuna na brodu Chelsea: Sarri POTPUNO izgubio kontrolu u svlačionici, glavni krivac je OVA IGRAČINA

Španski mediji pišu kako su igrači Chelseaja pokrenuli bunu u svlačionici protiv aktuelnog trenenera Maurizija Sarrija. Ta činjenica uz očajne rezultate ostavlja talijanskog stratega na rubu otkaza.

Mauriziju Sarriju obrojani su sati u Chelseaju, loši rezultati, a osobito onaj debakl za vikend protiv Manchester Cityja, stavili su ga u neugodnu poziciju pred upravom, ali ono što ga muči više jest činjenica da je izgubio podršku „teškaša“ iz svlačionice plavih. As piše kako igrači ne razumiju njegove metode i ne osjećaju se ugodno na njegovim treninzima.

Nakon tri zadnja poraza na strani, od Cityja 6:0, Bournemoutha 4:0 i Arsenala 2:0, Chelsea je skliznula s mjesta na tablici koja vode u Europu, a uz sve priče oko nezadvoljstva igračkog kadra, čini se kako za talijanskog trenera nema budućnosti na Stamford Bridgeu.

Španski mediji tvrde da je Sarrijev odnos s najrazvikanijim imenima prešao granicu popravljivosti davno, a da su napetosti toliko snažne da su pojedini igrači svojim agentima dostavili zapovijedi da im pronađu novi klub, ostane li Sarri sjediti na Chelseajevoj klupi.

Jedna od posljedica lošeg stanja u klubu jest činjenica kako Eden Hazard još nije produžio ugovor, postojeći mu istječe 2020. godine, a svakim danom kojim odbija produžiti sve je bliži Real Madridu.

Izvor: sport.ba

Facebook Comments