Ovo je tvoj posljednji rođendan koji ćeš proslaviti: Na adresu Zadruge stiglo jezivo pismo upućeno Luni Đogani! Anabela i Gagi zahtijevali da ne sazna šta se desilo!

Na adresu produkcije “Zadruge” navodno je stiglo anonimno pismo u kome je zaprijećeno smrću Luni Đogani! Naime, kako piše “Rijaliti”, baš na Lunin rođendan 8. marta, pored mnogo pisama podrške i čestitki, u jednom pismu stigle su stravične prijetnje.

– Produkcija svaku prepisku ili pismo koje stigne na njenu adresu detaljno analizira, a kada je stigla sumnjiva koverta, odmah su pretpostavili da nešto nije u redu. Koverta je bila crna i adresirana na Lunu Đogani, a ono što je odmah ukazivalo na to da je u pitanju anonimno pismo jeste što su slova bila odštampana – priča za “Rijaliti” dobro upućen izvor i otkriva detalje misterioznog pisma.

– Budući da se produkcija maksimalno trudi da se takmičari ne uzbuđuju zbog stvari koje se dešavaju napolju, odlučeno je da se pismo otvori, kako bi se procijenilo da li je prihvatljivo da ga Luna pročita. Upravo tada je uslijedio haos, koji je sve ostavio u šoku – ističe sagovornik i kaže da je u pismu upućena direktna prijetnja blogerki.

– “Ovo je tvoj posljednji rođendan koji ćeš proslaviti. Više se nikada nećeš smijati niti biti zaljubljena. Ti si zaslužila da goriš u paklu, a uskoro ćeš tamo i završiti. Nisi zaslužila da živiš, a ja ću ti presuditi kada se najmanje budeš nadala. Ipak, biću korektan i otkriću ti da će sve biti vrlo brzo. Platićeš za sve svoje grijehe i nemoralno ponašanje. Mnoge si zavila u crno i došao je red da patiš. Uživaću dok budem gledao kako okončavaš svoj mali bijedni život. Ipak, mnogi će odahnuti kada te više ne bude bilo” – stoji navodno u pismu, prema riječima izvora “Rijalitija”. Kako dalje ističe, čelnici produkcije su odlučili da preduzmu mjere zbog ovih prijetnji.

– Niko nije ostao imun na ove prijetnje. Luni su i ranije stizale razne poruke, ali se nikada nije dogodilo da joj neko prijeti smrću. Produkcija je obavijestila Gagija i Anabelu, a oni su odmah zamolili čelnike da Luni ništa ne govore. I produkcija i blogerkini roditelji su saglasni da treba pokrenuti postupak – uvjerava izvor i ističe da se pretpostavlja da iza pisma stoji fan nekog od takmičara sa kojim Luna nije u dobrim odnosima.

– Produkciji se redovno javljaju fanovi koji svakodnevno prate rijaliti i koji vrlo srčano proživljavaju svaku situaciju u ovom programu. Svi su saglasni da iza ovog pisma stoji fanatični fan nekog učesnika sa kojim Luna nije u najboljim odnosima. Međutim, to posebno i zabrinjava, jer su takvi ljudi spremni na sve – zaključuje izvor za “Rijaliti”.

(Izvor: ekskluziva.ba)

Facebook Comments