Ovaj Albanac (61) je Valentinu (19) kupio za 3.300 eura: Htio je mladu od 35 godina, a ovako su mu podvalili!

Ugovoreni brakovi među Albancima datiraju još od davnina, ali priča o ovom čovjeku je zaista nevjerovatna!

Naime, Redžep Kastrati iz sela kod Prizrena, kada je napunio 61 godinu, riješio je da se opet oženi. Kupio je mladu Albanku da mu bude žena. Kako je izjavo za lokalne medije on je za buduću suprugu dao čak 3.000 eura.

Ipak, iako je očekivao, kako kaže ženu od 35 godina, doveli su mu djevojčicu od 19.


Priča o ovom čovjeku je još interesantnija po tome što on sa prvom ženom, koja je preminula 2000. godine ima čak 12 kćerki.

Sve njegove kćerke su udate i on ima 50 unučadi. Sa novom suprugom Valentinom je prije četiri godine dobio prvog sina i dali su mu ime Diamant,prenosi ekskluziva.ba!

Sa 18 godina je dobio četvrto dijete, a priznao je i da je izgubio nevinost sa 7 godina!

Jedan tinejdžer iz Austrije je na bizaran način postao poznat kada je usljed gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji iznio navodne tvrdnje kako je izgubio nevinost već sa sedam godina. Ovog puta, on je ponovo šokirao javnost, ali sada zbog broja žena i djece koje je napravio sa jedva punih 20 godina.

Austrijanac Marsel postao je poznat javnosti kad je kao 18-godišnjak dobio četvrto dijete i to u vezama sa tri različite žene. Kako se navodi, mnogi su ga zbog toga pitali zašto ne koristi k*ndome.

Marsel je sačekao sa odgovorom neko vrijeme, da bi konačno progovorio na tu temu prilikom gostovanja u jednoj emisiji kada je rekao kako njegov p**is ne staje u k*ndome normalne veličine, poslije čega je namignuo voditelju i publici.

Marsel je sada opet “zvijezda” jedne emisije koja se snima u produkciji austrijske ATV televizije i tom prilikom se pohvalio kako je prvi put imao  odnose sa sedam godina.

Njegova bivša djevojka Kerstin koja je rodila dvije devojčice u vezi s njim, isto je iznijela bizarnu tvrdnju u vidu toga da je prvi put imala s*ks sa devet godina.

Međutim, na Fejsbuku se povodom toga pojavila i optužba od strane Marselove djevojke, koja je napisala da je njegova tvrdnja kako je izgubio nevinost sa svega sedam godina, obična laž,prenosi ekskluziva.ba!

Facebook Comments