Ova je slika izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama: VIDITE LI ZAŠTO?

Tvrdnje da američki predsjednik ima dvojnika koje ponekada koristi, nisu ništa novo, iako nikada nisu dokazane. No, malo ko je do sada smatrao da američk predsjendik u nekim situacijama koristi i “lažnu Melaniu” kada se pojavljuje na protokolarnim dešavanjima.

Teorija da prvu damu SAD-a Melanija Trump na pojedinim javnim događajima mijenja dvojnica, raširila se društvenim mrežama.

Naime, veliki broj korisnika Twittera uvjeren je da prva dama SAD-a ima dvojnicu (ili više njih) koje je mijenjaju na nekim događajima gdje po protokolu ne govori i ne zadržava se dugo, kao što je slučaj na događaju s kojeg je osvanula fotka na Twitteru prije dva dana.

Zbog fotografije koja je nastala kod 23 spomenika žrtvama tornada u Alabami mnogi smatraju da više nema sumnje da na fotografiji koja je pred vama nije Melania.

Žena na fotografiji je niža od Melanije, nosi ravnu obuću, ali ima i drugačije crte lica od Melanije, analitiraju korisnici na Twitteru.

“Najzad su svi prihvatili činjenicu da oni koriste lažnu Melaniju za neke događaje”, jedan u moru sličnih komentara na ovoj društvenoj mreži.

Evo i nekoliko fotografija “prave Melanie” pa procijenite sami, novi.ba!

Facebook Comments