OTKRIVAMO Ceca je novi član žirija, došla na snimanje u PRIPIJENOJ HALJINI

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović i pevač Aco Pejović ocenjivaće takmičare u finalnoj emisiji takmičenja “Nikad nije kasno”.

Proglašenje pobednika je u ponedeljak, ali se danas snima emisija u kojoj finalisti pevaju pred najvećim muzičkim znalcima koji ih ocenjuju. Imena članova žirija koji će se pojaviti u finalnoj emisiji do danas su držana u tajnosti.

– Ovo je najteži zadatak, kada treba da komentarišete pevanje drugih i da ih ja ocenjujem. Nije nimalo lako, zato verujem da će mi u tome i te kako pomoći moj dragi kolega Aco Pejović – rekla je Ceca za “Blic”.

Folk diva se na snimanju pojavila u crnoj, pripijenoj haljini koja je istakla njene atribute, a svi prisutni su očarani njenim izgledom.

Publika će u ponedeljak svakako dati krajnji sud o tome ko je pobednik. Podsetimo, Ceca je u ranijim godinama bila stalna članica žirija “Pinkovih zvezda” gde je podržavala pevača Slobu Radanovića, koji je trenutno učesnik rijalitija “Zadruga”, a koji joj očigledno zaboravio njenu bezrezervnu podršku i vratio joj na veoma ružan način.

(Blic.rs)

(Hellomagazin.net)

 

 

Facebook Comments