Novi skandal u Zadruzi: Sanja prvo skrivala nešto u krevetu, pa tokom žurke podmetnula piće Luni nakon čega je ona “skrenula”! Šta je stavila u njega?!

Sanja Stanković ili je proračunata pa želi da pridobije Kijine fanove ili zaista toliko mrzi Lunu, pa je od ulaska u Zadrugu neprijateljski nastrojena prema njoj. Sada je Stankovićka optužena kako je Luni sipala nešto u piće, što je prouzrokovalo da blogerka dobije nervni slom. Matorina djevojka je prvo nešto skrivala u krevetu što možete pogledati OVDJE . Tokom žurke Sanja je dala Savi Peroviću piće koje je on odnio svojoj drugarici, a Luna je odmah pitala šta je to jer nema ukus kao đus votka. Ubrzo nakon toga, dobila je histerični napad. 

Ništa nisam znala, kćerku je ostavila kod mene, upalila sam televizor i vidjela kako pokušava da upadne u Zadrugu: Dok policija traga za Aleksandrom Subotić, oglasila se Davidova majka!

Aleksandra Subotić na praznik je udarila pesnicom Minu Vrbaški zbog čega je dikvalifikovana iz Zadruge. Aleksandra se na tome nije zaustavila, već je napravila još jedan skandal. Naime, ona i Nemanja Tošić, koji je takođe diskvalifikovan prije nekoliko mjeseci, pokušali su da uđu na imanje zbog čega ih trenutno juri i policija.

Aleksandra je do upada na imanje u Šimanovcima boravila kod majke Davida Dragojevića, Biljana Dragojević, koja ne krije da je u šoku zbog Aleksandrinog ponašanja i da ju je njen postupak veoma iznenadio.

Biljana nije znala za Aleksandrine namjere, a kada je upalila televizor kako bi gledala Zadrugu shavatila je šta se zapravo dešava.

– Ja sam u šoku što se to desilo… Pojma nisam imala da će Aleksandra to da uradi. Nakon što je udarila Minu i što je izbačena iz “Zadruge” došla je kod mene, pričale smo, rekla sam joj da nije trebalo to da uradi… Nakon toga sam bila na rođendanu, vratila se kući, opet popričala sa njom i otišla u svoju spavaću sobu. Malo nakon toga sam pustila televizor i vidjela šta se dešava i da je Aleksandra pokušala da upadne u “Zadrugu”. Za to vrijeme mala Magdalena je bila kod mene kući, spavala je – kaže Biljana za “Blic” i dodaje:

– Telefon mi je zvonio, stizale poruke, nisam imala pojma da će to da uradi. Stvarno me je šokirala. Nisam znala ni da planira da ide ka imanju. Nije se vratila kod mene nakon toga, ne znam gdje je sada. Šta da vam kažem? Rekla bih joj da to ne radi, kao što sam joj rekla da nije u redu što je udarila Minu – poručila je Davidova majka.

Biljana ne krije da joj je žao što njen sin mora da tri Aleksadrine ispade, posebno kada bez razloga pravi ljubomorne scene.

– Vidim da joj je teško što je razdvojena od Davida, ali sama je kriva za to. Zašto David ne bi ostao u rijalitiju iako je ona izašla? I njoj sam to rekla, ali ona kaže da to nije fer. Aleksandra umije da bude previše posesivna i ljubomorna, pa jedino da se Davidu stave crne naočare, pa da ništa ne gleda. Smeta joj kad se šali, kad priča sa djevojkama, sve joj smeta. Žao mi je što on sve to, da tako kažem, mora da trpi. Magdalena je kod mene ostala, ja nju pazim od početka rijalitija. Trudim se da dijete ništa ne primijeti i ne osjeti, nje mi je baš žao – zaključila Dvaidova majka.(Blic)

 

Facebook Comments