NOVAK ĐOKOVIĆ DOBIO HITAN POZIV: Čim je spustio slušalicu, SUZE SU MU KRENULE NIZ LICE!


Novak Đoković je apsolutni kralj Melburna! Naš as je u finalu očitao lekciju Rafaelu Nadalu i u tri seta ga ubedljivo pobedio – 6:3, 6:2, 6:3, za rekordnu sedmu titulu na Australijan openu, i to posle dva sata i četiri minuta igre!

Medjutim, Srbijanski teniser Novak Đoković otkrio je nešto što je doslo pre pocetka polufinalnog meča sa Lukom Pujem to je znao samo on.

Naime, Nole je otkrio kako je nakon nevjerovatno ubjedljive pobjede nad Lukom Pujem u polufinalu Melburna da je prije duela čak 45 minuta pričao sa sinom Stefanom.

Poslije tog poziva, znao je da ide u finale.


– Moj sin nije gledao ovaj meč, jer ide u vrtić. Pričao sam s njim 45 minuta prije početka, govorio mi je o Spajdermenu, glumio je ribu u akvarijumu… Samo mi je poželeo sreću i rekao da se pobrinem da pobijedim. To je blagoslov. Bolja stvar nije mogla da mi se desi u životu.
– rekao je Đoković i oduševio navijače.

Inače, porodični dom u Monte Karlu skromno je opremljen, Jelena i Novak uživaju u sasvim običnim stvarima, poput gledanja televizije i čitanja. Mali Stefan ima svoj opremljeni kutak u kojem se po cijeli dan igra, a mama i tata svaki trenutak su uz njega.(Pise novi.ba)

Facebook Comments