Moj dečko me tera da ostavim sina jedinca iz prvog braka i verovatno ću to i uraditi, jer.r

U rubrikama na foru “Dragi Lastane” i “Draga Saveta” doista se može pronaći sve i svašta, a jedan je upit poslan u rubriku “Draga Wendy” toliko bizaran da se našao u Independentu.

Žena razmišlja da ostavi sina jer je to tražio njezin budući muž, a brine je kako će to podnijeti njezini bolesni roditelji.

“Draga Wendy, dečko me zaprosio. Ja imam sina iz prvog braka, a skrbništvo dijelim sa svojim bivšim suprugom. Moj dečko također ima kćer iz prvog braka, ali je ne viđa:

Odmah mi je rekao da neće prihvatiti mog sina i da ga trebam ostaviti kada se vjenčamo”, započela je nepoznata žena svoju ispovijest.

“Odlučila sam ga ostaviti”, kaže ona mrt.a hladna, ali ima tu par problema:

“Ostavit ću ga kad se vjenčamo, ali moj zaručnik želi da to napravim odmah. Međutim, ne znam kako to reći svojim roditeljima koji jako vole unuka:

Oboje su bolesni, otac mi ima rak, a majka je depresivna. Bojim se da bi ih to moglo jako pogoditi”, zabrinula se gospođa i tražila savjet od izvjesne Wendy.

Wendy joj je kratko napisala:

“Ostavit ćeš sina zbog monstruma koji ne viđa svoju vlastitu kćer? Jesi li toliko očajna za mužem pa ćeš pristati na sve? Potraži pomoć psihologa i psihijatra i srami se”, napisala joj je Wendy.

 

Facebook Comments