Miljana i Zola sa malim Željkom pobjegli iz Zadruge!

Miljana Kulić je bila na ivici nervnog sloma i željela je da napusti “Zadrugu”. Ona je otišla u svoj apartman u kome se nalazi i njen sin Željko, te je razgovarala sa novom dadiljom, majkom Marijom Kulić i svojim vjerenikom Lazarom Čolićem Zolom.

Lazar joj je zamjerio zašto se tako ponaša, a Kulićeva se branila riječima da se ne osjeća dobro psihički i da baš zbog toga želi da ode. Ona je nagovarala Zolu da izađe i on sa njom, ali on isprva nije želio.

– Moraju da mi otvore! Idem na kapiju sa djetetom, samo da spakujem stvari. Ja se ne osjećam dobro, hoću da idem da odgajam dijete i da živim normalan život.

– Dobro, ići ću i ja ali da znaš da mi uništavaš život. Neću da nosim stvari, kupiću nove – rekao je on, a potom su se uputili u Miljanin apartman gdje je bio mali Željko sa dadiljom.

Tamo su nastavili konverzaciju, dok je Miljanin sin neprestano plakao. S obzirom da se unutra ne snima, kadrovi su mogli da se vide samo kroz prozor.

Par iz “Zadruge” potom se spakirao i počeo da razrađuje plan za bjekstvo. Milan Milošević je u okviru izbora potrčka pročitao pismo Velikog šefa rekavši kako su Miljana i Zola zvanično diskvalikfovani.

.

.

.

.

 

.

 

.

.(Srbija Danas)

Facebook Comments