Milijana umire za Požgajem! Pogledajte vrele scene iz Parova: Ljube se, otkopčavaju šliceve, Milojkova vjerenica očajnički pokušava da Aleksandra odvede u krevet!

Milojko Božić je vidio kompilaciju snimaka na kojima njegova 53 godine mlađa vjerenica razmjenjuje nježnosti sa Aleksandrom Požgajem.

On je sve vrijeme bio neraspoložen, dok se Požgaj zadovoljno smijao, kao i Milijana. Milojku nije bilo nimalo prijatno zbog onoga što je vidio, pa je rekao da će ostaviti Milijanu ukoliko bude bila intimna sa Požgajem.

Na snimku se jasno vide poljupci, dodiri, kao i trenutak kada je Požgaj pokušao da otkopča pantalone Bogdanovićevoj. Kasnije je Božić posavjetovao Požgaja.

“Ja te savjetujem kao muškarac muškarca. Zaj..ala je biznismena i mnogo velike ljude, ne znaš ti još! Ti kad bi znao, ne bi je ni dodirnuo”, rekao je Milojko.

Milojko je, podsjetimo, samo ponovio da poslije svega jedino može da Milijanu napusti i izađe iz rijalitija.

“Nije mi dobro. Osjetio sam depresiju, pa je počela da me boli ruka… Više neću da ih pratim, neka rade šta hoće. Volim je i dalje, volio bih djecu sa njom, ali ako bude imala se.s sa njim onda neću. najviše me povređuje neiskrenost”, rekao je Milojko.

.

Ekskluziva.ba

.

Facebook Comments