MILICA TODOROVIĆ PRIZNALA Još sam nevina!

Iako je uvek vesela i pozitivna, Milica je u intervjuu za „Alo!” bila specijalno raspoložena. Ona je između ostalog ispričala da još nije izgubila nevinost, a da li se šalila ili je bila ozbiljna, nije nam otkrila do kraja intervjua.

Todorovićeva je za početak ispričala koliko joj dolazak proleća prija.

– Sve je lepo i sve se budi, a ja ustajem u pet po podne. Vidiš, momak mi je danas rekao da je bio lep dan – kaže nam na početku razgovora.

Na pitanje ko je najviše usrećuje i zašto voli proleće, kaže:

– Proleće budi neka osećanja, razdragana sam sva… Cela porodica mi je vesela, pa sam i ja. Ja sa sestrama i majkom imam grupu na društvenim mrežama koju odmah ujutru otvorim i zajedno se smejemo našim pričama.

Milica je u sličnom maniru nastavila da odgovara na sva naša pitanja. Razdragano i uz osmeh. Pokušali smo da saznamo da li se seća svog prvog seksa, međutim, pevačica nas je šokirala odgovorom.

– Ja još nisam imala seks – kaže Todorovićeva.

Potom su joj u pomoć priskočili prijatelji koji su se zatekli na licu mesta, a Milica je na sav glas vikala:

– Ja sam nevina! Nevina! Tačnije, Nevena. Ovde me svi zovu Nevena – kaže ona, što potvrđuju i njeni prijatelji, a jedan dodaje da je danas u trendu vraćanje nevinosti.

– Odeš kod lekara i za 50 evra postaneš nevena. Ili stotku, ne znam koliko je sad – kaže nam on, a Todorovićeva se slaže:

– Trend je. Ne, ne, ja sam u trendu, ali sam sa modom posvađana. Stilisti se brinu za moj stajling, ali za tu vrstu mode se ne brinu – dodaje pevačica. izvor(alo.rs)

Facebook Comments