Marko uz uzdisaje poručio Luni: Lutka moja mala, i to je naučila!


Luna i Marko su se sinoć ušuškali u krevetu poslije “Igre istine”, ali umjesto da spavaju malo su se opustili.

Naime, Marko Miljković je imao drugu ideju. On je tražio od svoje djevojke da ga izmasira kako bi brže i bolje zaspao u njenom naručju.

– Lutka moja mala, naučila i da masira – rekao je zadovoljno u jednom trenutku Marko, dok je na Luninom licu bio osmijeh jer je njen dečko bio zadovoljan njenim umijećem.

Sve sam promijenila zbog tebe: Matorina i Sanjina ljubavna svađa se orila Zadrugom!

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora do sada su imale najstabilniju vezu u rijalitiju, ali ni kod njih nije sve idealno. Do svađe između Matore i Sanje je došlo jer nisu željele da priznaju da se mijenjaju jedna zbog druge.

Matora je iznijela stav kako se Sanja čudno ponaša u posljednje vrijeme, ali i da je sama svoje navike promijenila zbog Stankovićeve. Ipak, sa jednim izlaganjem se nije složila Sanja tako što je rekla da je upravo ona sve stavila na kocku uplovivši u vezu sa njom.

Juče si cijeli dan bila nadrndana. Hoćeš da se svađamo? Ti fer, stvarno. Brinem za neke stvari. To u vezi smiješ da budeš luda, bezobrazna, piješ i sve. Sve sam promijenila zbog tebe – jadala joj se Matora.

Ti i tvoja luda glava, ja sam život promijenila zbog tebe. Mene boli d*pe za druge. Volim te mnogo, ali kad tako umišljaš, ne. Ljudi me mrze zbog tvojih priča da ću da te ostavim – rekla je Sanja, pa je nastavila da ljubi Jovanu i tako je “palo” i pomirenje,prenosi ekskluziva.ba!

 

Facebook Comments