Luna ne može da ima djecu: Lijekovi koje koristi zbog Slobe je uništili!

Luna Đogani osim ljubavnih problema kojima se već godinu dana bavi cijela nacija, ima i ozbiljne zdravstvene probleme kojima bi trebalo da posveti više pažnje nego bivšem dečku Slobi Radanoviću.

Luna je bolješljiva još od rođenja. Kao bebi dijagnostikovali su joj anomaliju bešike i već tada je okarakterisana kao bubrežni bolesnik. Anabela je zbog toga provela sa Lunom prve dvije godine njenog života u bolnici i zato je posebno slaba na kćerku, i dan-danas se zaštitnički ponaša prema njoj – kaže izvor blizak Luni za Svet te dodaje:

– Anabela je sa Lunom prošla kroz pakao u posljednjih godinu dana. Luna je liječila nesanicu, noćne more, klaustofobiju, agorafobiju. Pila je svakakve lijekove, psiha joj je bila razbijena i od svega toga su joj hormoni na kraju potpuno podivljali. Ne znam baš o kojoj je dijagnozi riječ, ali kako sam shvatio, poremećaj je u komunikaciji u endokrinom sistemu. To se momentalno odražava i na plodnost pa recimo ona sada ne bi mogla da zatrudni. Iako Luna još ne planira da postane majka, to može da postane trajni problem što bi za nju bio veliki udarac kad nađe čovjeka s kojim želi dijete.


– Anabela je sa Lunom prošla kroz pakao u posljednjih godinu dana. Luna je liječila nesanicu, noćne more, klaustofobiju, agorafobiju. Pila je svakakve lijekove, psiha joj je bila razbijena i od svega toga su joj hormoni na kraju potpuno podivljali. Ne znam baš o kojoj je dijagnozi riječ, ali kako sam shvatio, poremećaj je u komunikaciji u endokrinom sistemu. To se momentalno odražava i na plodnost pa recimo ona sada ne bi mogla da zatrudni. Iako Luna još ne planira da postane majka, to može da postane trajni problem što bi za nju bio veliki udarac kad nađe čovjeka s kojim želi dijete,prenosi eskluziva.ba!

Facebook Comments