Ljekari otkrili zdravstveno stanje Darka Lazića: Evo šta se zapravo dešava iza zaključanih vrata


Darko Lazić, koji se od 23. oktobra, kada je doživio saobraćajnu nesreću, nalazi na Odjeljenju intenzivne njege u KBC Zemun, zdravstveno je mnogo bolje.

Darko Lazić, koji se od 23. oktobra, kada je doživio saobraćajnu nezgodu, nalazi se na odjeljenju intenzivne njege u KBC-u Zemun, zdravstveno je mnogo bolje.

Naime, danas su ljekari saopćili porodici da Darko već dva dana nema temperaturu, što je njima dalo vjetar u leđa da sve lakše prebrode.

– Darko se odlično oporavlja. Mali problem bila je blago povišena tjelesna temperatura, ali ni nju više nema. Pluća su sasvim uredu, a on je sve veseliji. Jedva čeka da napusti odjeljenje intenzivne njege – kaže izvor.

Roditelji Darka Lazića Milan i Branka danas su se u bolnici u ranim jutarnjim satima zadržali oko pola sata.

Kako dalje saznajemo, nakon posjete roditelja, u odjeljenje intenzivne njege došli su fizioterapeuti, koji vježbaju s folkerom.

– Fizioterapeuti svaki dan vježbaju s Darkom i ono što je dobra vijest je da se svi nadaju da će Darko u banji prohodati – završava izvor.

Inače, odjeljenje intenzivne njege na kojoj se pjevač nalazi još je zaključano i unutra mogu da uđu samo najuži članovi porodica bolesnika koji na ovom odjeljenju borave.

(Avaz.ba)

Lajkujte stranicu Hello Magazine za dnevnu dozu zabave i pratite NAJVAŽNIJE VESTI!

Comments

comments