Kad bi žene znale da ova namirnica sprečava pojavu bora, nikada više ne bi posegnule za veštačkim kremama!

Laneno seme iz ove maske doprinosi svojim lekovitim svojstvima vašem potkožnom tkivu, podmlađuje masne ćelije i vraćajući onaj mladalački izgled u predelu oko obraza, naročito u senzitivnim delovima kože oko očiju, gde je koža najtanja i sklona boranju.Stavite kašiku lanenog semena u činiju i prelijte ga trećinom šolje ključale vode, mućkajte nekoliko minuta i zatim prekrijte salvetom i ostavite da odstoji do večeri.

Iscedite mešavinu te večeri. Koristite gelastu vodenu masu u kojoj je laneno seme ostavilo svoja lekovita svojstva.Nanesite ovaj rastvor lanenog semena na očišćeno lice i vrat pomoću štapića za uši. Ne morate brinuti oko izbegavanja predela očiju, slobodno rastvor nanesite i tamo.Kada se maska osuši na vašem licu – ponovo namažite. Ovu proceduru ponovite pet puta.Podiže crte lica, tonira i zateže kožu.

Umanjuje široke pore.Hidrira kožu.Služi i kao piling za kožu.

Smanjuje višak sebuma na masnoj koži.Pomaže sprečavanju formiranja akni i uklanjanju bubuljica sa lica.Usporava stvaranje bora i eliminiše stvaranje tankih linija na licu jer ima svojstva koja intenzivno usporavaju starenje

Facebook Comments