Jedan djed od 70 godina me slagao da je vlasnik velikih kompanija, da ima jahtu i veliku vilu, spavala sam s njim tu noć, a onda….

“Jedan djed od 70 godina me slagao da je vlasnik velikih kompanija, da ima jahtu i veliku vilu, spavala sam s njim tu noć, a onda…”

Jedna djevojka je odlučila da podijeli svoju ispovijest. Kazala je da se nikada jadnije nije osjećala kada je upoznala jednog čovjeka koji ima prema njenoj procjeni preko 70 godina.

Nije odmah znala ko je u pitanju, on se njoj predstavio da je vlasnik velikih kompanija, kao i da im veliku jahtu, a živi u vili pokraj obale. Ona je s njim odmah spavala tu noć u jednom hotelu, čuli su se svaki dan, a on je uvijek imao neke izgovore.

“Nakon toga, prošlo je deset dana, a ja sam otišla na pijacu da kupim neke osnovne namirnice.Kada sam se pojavila ispred jedne tezge, vidjela sam njega kako prodaje krompire, odnosno voće i povrće.

Zaprepastila sam se!Shvatila sam koliko sam ispala jadna i ponižena, sama sebi sam se zgadila jer sam završila u krevetu sa čovjekom koji mi može biti otac po godinama. Šta imate reći na ovo?”

Da li možete zamislii svoje dijete, svoju kćerku da trči za nekim ko može otac, djed da bude, a one opet zbog novca idu za takvim, a kasnije se kaju kad vide da nije sve u novcu, zar ne?! Kako vi na sve to gledate, da li se i vi iznervirate kada čujete da je neka mlada iskorištena, da su je slagali da su vlasnici velikih fabrika, firmi, a oni su ili obični radnici ili nezaposleni, ali su uspjeli na laž i šarmiranje da zavedu duplo mlađe djevojke

Ovakvih slučajeva imamo sve više i više u svijetu, djevojke u krevetu završavaju sa mnogo starijim od sebe, sve radi novca?! Šta kažete na ovo, poznajete li vi ovakve slučajeve , vas komentar na kraju je ? …

Facebook Comments