IZVODI NA VEČERE, KUPUJE ODEĆU… SLOBO O KOME SADA BRINE

Sloba Radanović iza sebe ima buran ljubavni život. Nakon što je prevario suprugu Kiju Kockar, uplovio je u vezu sa Lunom Đogani, ali se ta priča završila neslavno.

Nakon toga su Slobu spajali sa raznim devojkama i obožavateljkama, ali je on često isticao da je i dalje singl.

Ovaj put je Sloba odlučio da podeli sa svojim pratiocima jednu poruku u kojoj se očigledno pronašao. Sudeći po tome, on je počeo da brine o sebi, a za ljubav ima vremena.

– Neko mi je pre neki dan rekao da se oseća loše zbog singl ljudi jer su usamljeni sve vreme. Rekao sam im da to nije tačno, ja sam singl i ne osećam se usamljeno. Izvodim sebe na jelo, kupujem sebi odeću. Odlično se provodim sam. Jednom kada naučiš da brineš o sebi, društvo postane opcija, a ne potreba – svojevremeno je izjavio Kijanu Rivs, a Sloba je preneo njegovu poruku.

NAKON ŠTO JE OBJAVLJENA KIJINA KNJIGA, RADANOVIĆ ODLUČIO DA URADI OVO

Nakon što je izašla knjiga “Moj potpis” Kristine Kije Kockar, u kojoj je ona iznela čitavu priču o njoj i njenom bivšem suprugu Slobi Radanoviću, u javnosti se špekulisalo o tome kako će ova knjiga uticati na njihov odnos, budući da Radanović nije prikazan u najboljem svetlu.

Podsećamo da je Kija u ranijim intervjuima izjavljivala kako ona nikada više neće biti sa Slobom, ali da je veza između njih toliko jaka da ona ne veruje da će ikada moći da prekine kontakt sa njim.

Sa druge strane, pričalo se da će Sloba burno reaovati na ovu knjigu i priče koje je Kockareva tamo izložila. Ipak, situacija je sasvim drugačija. Sloba ne samo da je pružio podršku bivšoj supruzi, nego kao da se iz dana u dan sve više trudi da joj se ponovo približi i na tih način je ponovo osvoji.

On je podsećamo pre nekoliko dana objavio na svom Instagram storiju prvu stranicu Kijine knjige u znak podrške. Noćas je takođe na svom Instargam profilu, objavio stori sa slikom.

Na slici su tri čoveka koja liče na vojnike, gerilce, koji kao da simbolizuju borbu kroz koju su njih dvoje prošli a u komentaru je pisalo .

– Obrati pažnju na ljude koji se trude da ostanu u tvom životu – pisalo je na storiju.

Da li je Sloba zaista i mislio na Kiju i da li imamo pomirenje u najavi? Ostaje da vidimo.

Facebook Comments
Tags: ,