Iznenada prestale da se druže: Puklo prijateljstvo Kije i Teodore?!

Teodora Džehverović i Kristina Kija Kockar više se ne druže. Kako Kurir saznaje, bivše učesnice “Zadruge” stavile su tačku na prijateljstvo, i to bez konkretnog razloga. Pjevačice se nisu svađale, čak su ostale u kontaktu, ali se ne viđaju niti posjećuju, iako ranije nisu mogle dan da provedu jedna bez druge.

– Po završetku prve sezone “Zadruge” one se nisu razdvajale. Toliko su bile bliske da su zajednički prijatelji bili ubijeđeni da će na kraju kupiti zajednički stan kako bi stalno bile zajedno. Međutim, pošto im je poslije rijalitija popularnost porasla, obe su bile zauzete poslom. Kija je tada počela da pjeva sa Ministarkama, dok je Teodora sama nastupala četiri puta nedjeljno. Viđanja su im se prorijedila, kontakt oslabio, a prijatelji i poznanici počeli sa zakuhavanjem kojekakvih priča da im rasture prijateljstvo. Počeli su da ih porede u svakom smislu i izazivaju rivalitet. Možda su i uspjeli u tome pošto obe drugačije reaguju kada se spomenu u odnosu na ranije – otkriva naš izvor.

S druge strane, Džehverovićeva je ipak željela da njena bivša prijateljica prisustvuje promociji njenog albuma “Borbena”, koju je nedavno održala u jednom prijestoničkom klubu, pa joj je poslala pozivnicu. Ali, Kija se nije pojavila.

– Bez obzira na to što se nisu dugo čule i vidjele prije toga, Teodora je pozvala Kristinu, koja se iznenadila pozivom i obećala je da će doći. Nekoliko sati pred promociju Kija je javila pjevačici da ipak ne može da stigne jer je preumorna i molila je da joj ne zamjeri na tome. Džehverovićeva joj je odgovorila da se ne ljuti, da je sve ok i da će se vidjeti nekom drugom prilikom. Iako ona nije željela da ostavi utisak povrijeđene prijateljice i odreagovala je šmekerski, u sebi joj nije bilo baš svejedno – kaže naš izvor.

Pozvali smo Teodoru za komentar, a ona je bila veoma suzdržana.

– Ja ne vjerujem u te priče i ako Kija kaže da je bila umorna da bi došla, onda je to tako. Nema razloga da se pravi pompa oko toga, svako ima pravo da radi šta hoće i da ide gdje želi – rekla je pjevačica, dok je Kockareva ostala nedostupna za komentar, ekskluziva!

Facebook Comments