Heroj Totenhama, Lucas Moura: Nemoguce je opisati ono sto se dogodilo

Totenham Hotspur se kvalifikovao u finale Lige sampiona, izbacivsi na neverovatan nacin Ajax, velikim povratom u Amsterdamu.

Lucas Moura je bio heroj Spursa, pogodio je het trik i kvallifikovao svoju ekipu u finale. On je za izjavu posle utakmice izjavio sledece:

“Nemoguce je opisati ovaj osecaj. Jako sam srecan i ponosan na svoju ekipu. Uvek smo verovali u ovaj trenutak. Igrali smo doro i zasluzili smo ovaj momenat – mi smo jedna familija. Ne mogu da opisem. Jedan veliki poklon od boga za mene i moje suigrace i nase navijace.”

“Nisam ovo napravio samo ja, nego cela ekipa. Svi su se angazovali dobro. Bilo je pun tesko igrati protiv Ajaxa, ali uvek sam bio uveren i verovao sam u svoje suigrace. I bez kljucnih igraca, igrali smo mnogo dobro. Trebamo se boriti u svakoj narednoj utakmici ovako.”

“Fudbal je neverovatan – daje nam ovakve momente. Ne mogu da zamislim, najlepsi momenat u mom zivotu i mojoj karijeri. Zelim se zahvaliti svojim suigracima i navijacima”, izjavio je Moura za BT SPORT.

Totenham se prvi put plasirao u finale najveceg europskog takmicenja lige sampiona, eliminisavsi ekipu Ajaxa. Oni ce prvog juna na stadionu Atletiko Madrida docekati Liverpul koji je izbacio Barcelonu rezultatom 4:3.

Facebook Comments