HAOS U AUSTRIJI, POSLALI ČOVJEKA DA UB*J* DAVORA DRAGIČEVIĆA: “VLADA PANIKA!”

Davor Dragičević danas je u Austriji dočekao kovčeg sa tijelom sina Davida Dragičevića.

U razgovoru za televiziju N1 rekao je da bi na tom mjestu, ispod zemlje dakle, mogle završiti i ub*ce Davida Dragičevića, te da je Milorad Dodik u Austriju poslao ub*cu.

“Tamo gdje će sutra moje dijete biti u 12:30 mogli bi se svi oni naći jednog dana. Ja iskreno vjerujem u to. Ne vjerujem ni u sudski postupak, ni u zatvor. Moja misija je da se sve ub*ce Davida Dragičevića nađu ispod zemlje. Zatvorske kazne me ne interesuju”,kazao je Dragičević.

Naveo je da je trenutno na sigurnom i da ima policijsku zaštitu države.

“Milorad Dodik i Dragan Lukač su poslali jednog ub*cu ovdje, vrlo brzo ću obznaniti o kome se radi – imenom i prezimenom. Hiljadu koraka sam ispred njih”, kategoričan je Dragičević i dodao kako Srpska više ne postoji za njega.

“Nek David nađe smiraj ovdje kad ne može u državi u kojoj je rođen. Svako ima neka svoja osjećanja a ja imam svoja. Ovdje ću moći otići na gr*b. Kad je 7. aprila prošle godine bila sahrana Davida Dragičevića ub*ce su bile prisutne. Milorad Dodik je bio na sahrani. Ovdje neće doći. To je najvažnije u ovom momentu. I to što sam živ”, kazao je Dragičević za N1.

Izvor: Novi.ba

Facebook Comments