HAOS NA SNIMANJU ZVEZDA GRANDA O izjavi Saše Popovića bruji cijeli region: Super se mi brinemo o kandidatima, ali svoju ćerku NIKAD ne bih pustio…

Nije to za nju..

Na snimanju emisije “Zvezde Granda”, Saša Popović je ima priliku da razgovara sa najbližin članovima porodice učesnika takmičenja, pa priznao da svojoj ćerki nikada ne bi dozvolio da se takmični u njegovom talenat šou.

“Recite mi kako biste vi vaše dijete ocenili?”, upitala je gospođa Sašu.

“Pa, naravno sa najvišom ocjenom. Ali znate šta, ja moju ćerku nikada ne bih pustio ovdje da se takmiči. Super se mi brinemo o našim pjevačima, ali da prolazi kroz sve ovo, pa tek onda šta sve slijedi. Ne bih joj dozvolio. Vama svaka čast, kao i kandidatima”, rekao je direktor “Granda”.

Podsjetimo, Popović je pre nekoliko godina takođe rekao da ne bi volio da ćerka Aleksandra krene njegovim ili maminim stopama i da će se truditi da joj objasni da to nije za nju.

Inače, kako se bliži finale “Zvezda Granda”, počinju nova kola, ali i nova pravila, pa će tako u sedmom krugu žiri dijeliti ocjene za stajling, pjevanje i scenski nastup, dok će publika glasanjem izabrati svoje kandidate koje želi da vidi u novom krugu.

Facebook Comments