Haos na snimanju Granda: Karleuša i Lukas naprasno otkazali snimanje, Saša Popović pobijesnio! Više mu neće smjeti na oči izaći!

Iako je Grandovom snimanju u Košutnjaku trebalo da prisustvuju Jelena Karleuša, Aca Lukas, Aleksandar Milić Mili i Milica Pavlović, JK i Lukas su iznenada otkazali svoj dolazak!

Karleuša i Lukas ovim navodno željeli da izbegnu susret oči u oči, zbog čega se direktor Grand produkcije Saša Popović vidno iznervirao.

Šuška se kako je jedan od razloga i emisija “Amidži šou” u kojoj je Jelena gostovala poslije skoro šest godina na televiziji Pink, a u kojoj se između ostalog dotakla i Ace Lukasa i njegove bivše supruge Sonje Vuksanović.

Prema informacijama, emisija nije odložena, već će snimanje biti realizovano bez Karleuše i Lukasa, tako da će gosti biti samo Milica Pavlović i Mili.

Greška u komunikaciji

“Zbog greške u komunikaciji, kao gosti emisije koju vodim i uređujem najavljeni su Jelena Karleuša i Aca Lukas. Jelena i Aca jesu planirani za neku od budućih emisija, ali za ovu ih nisam pozvao. Zbog toga se, sasvim logično nisu pojavili, pa je tako došlo do zbunjivanja javnosti i medija”, izjavio je Saša Popović.

(Kurir)

Facebook Comments
Tags: , ,