Goca Tržan doživjela nezgodu!

Goca Tržan sa svojim suprugom i kćerkom otputovala na skijanje, a kako je pjevačica veliki ljubitelj zimskih sportova, svaki trenutak koristi za te aktivnosti. Tržanova svoje pratioce na društvenim mrežama redovno obraduje zanimljivim fotkama i video snimcima.

Goca je sa svojim fanovima podijelila jednu zanimljivu situaciju koja je mogla da bude i ozbiljnija, ali na sreću nije. Naime, dok je skijala, slučajno skijom zakačila drugog skijaša i oborila ga.

I ovakve se situacije nažalost dešavaju na skijanju. Žao mi je čovjeka, vratila sam se da vidim je l’ dobro. Nisam ga ni dotakla, da se zna! Bar mi se učinilo da ga nisam ni dotakla jer me nije izbacilo iz putanje – napisala je pjevačica u opisu video snimka koji je podijelila na Instagramu.


Goca sa suprugom Radomirom Novakovićem i kćerkom Lenom, zimuje u Austriji u prestižnom skijalištu Leogang,prenosi ekskluziva.ba!

Marko uz uzdisaje poručio Luni: Lutka moja mala, i to je naučila!

Luna i Marko su se sinoć ušuškali u krevetu poslije “Igre istine”, ali umjesto da spavaju malo su se opustili.

Naime, Marko Miljković je imao drugu ideju. On je tražio od svoje djevojke da ga izmasira kako bi brže i bolje zaspao u njenom naručju.

Lutka moja mala, naučila i da masira – rekao je zadovoljno u jednom trenutku Marko, dok je na Luninom licu bio osmijeh jer je njen dečko bio zadovoljan njenim umijećem,prenosi ekskluziva.ba!

Facebook Comments