Goca prodaje Šabanovu imovinu da vrati dugove…

Porodica Šaulić susrela se sa velikim finansijskim problemima nakon Šabanove smrti. Naime, udovica Šabana Šaulića Gordana upala je u nevolju i uveliko razmišlja o prodaji neke od nekretnina koje će naslijediti kako bi vratila pare dužnicima, ali i unaprijed uzete honorare za Šabanove nastupe.

– Goca samo čeka da se završi ostavinska rasprava kako bi prodala neku od nekretnina koje se još uvijek nalaze u vlasništvu Šabana Šaulića. Ona sada nije u mogućnosti da proda bilo šta budući da se imovina nije zakonski podijelila, te da u trku oko nasljedstva ulazi i Šabanov vanbračni sin Robert. Njemu takođe po zakonu pripada nužni dio, koji niko ne može da mu uzme. Tek kada se sve podijeli, Goca će svoj dio moći da proda i da zakrpi dugove, koji su zaista veliki – kaže za Srpski telegraf dobro obaviješten izvor i dodaje:

– Gordana je uzela novac za ugovorene tezge do 2021. godine i sada sve pare treba da vrati. Pored toga, ona se zbog nekog biznisa sa deterdžentima zadužila blizu 300.000 eura, a taj posao je propao, pa i taj dug treba da vrati. Problem je što su ljudi počeli da je zovu i požuruju sa vraćanjem, a ona ne može trenutno da raspolaže ni novcem koji se nalazi na računu sve dok se ne završi ostavinska rasprava i dok ne bude poznato koji dio novca od ušteđenog njoj pripada. Kako dalje izvor navodi, Šaulićeva razmišlja o prodaji stana u kom trenutno žive sin Mihajlo i njegova djevojka Danijela, koji se uveliko pripremaju na preseljenje u porodičnu vilu na Dedinju, čija je vrijednost više od milion evra.

Kako bismo provjerili navode do kojih smo došli, pokušali smo da stupimo u kontakt sa nekim od članova porodice Šaulić, ali oni nisu bili dostupni za komentar.

– Porodica Šaulić se neće oglašavati tim povodom – rekli su nam je iz PR službe porodice Šaulić.

Podsjećamo, Šaban Šaulić tragično je izgubio život 17. februara u Nemačkoj, kada se u auto u kome se nalazio zakucao pijani vozač. Folk legenda sahranjena je pet dana kasnije u Aleji zaslužnih građana.(Republika.rs)

Facebook Comments