Ekskluzivno! Prvi intervju Darka Lazića nakon pakla: Kriv sam, a što se tiče Ane Sević, čim se oporavim, neke stvari će se promijeniti!

Otkad je 23. oktobra doživio tešku saobraćajnu nesreću, život Darka Lazića se potpuno promijenio. Mladi pjevač koji je odnedavno na rehabilitaciji u Selters banji nadomak Mladenovca kaže da se njegovo zdravlje popravlja iz dana u dan.

Kako se osjećaš?

– Odlično, hvala bogu, sve ide nabolje. Hvala ljekarima iz zemunske bolnice koji su sve ovo vrijeme brinuli o mom zdravstvenom stanju i spasli mi život. Bilo je teško, ali sada je moje stanje stabilno i idemo dalje.


Tek si stigao u banju, kakvi su ti utisci?

– Sjajni. Prezadovoljan sam i već sam krenuo na vježbe. Biće to težak ali kvalitetan oporavak. U sigurnim sam rukama i jedva čekam da ponovo stanem na noge. Bio sam mjesec dana u ležećem položaju, juče sam prvi put sjeo i baš sam zadovoljan. Biće to sve u redu.

U ovoj teškoj situaciji vjerenica Marina te je obradovala. Kako si primio vijest da ćeš po drugi put postati otac?

– Presrećan sam zbog toga. U svoj muci, eto da mi se i nešto lijepo dogodi. Zahvalan sam bogu na drugoj životnoj šansi i tome što ponovo mogu da osjetim čari roditeljstva. Od toga nema ništa ljepše. Marina je predivna djevojka, koja je uvijek bila uz mene i naravno da jedva čekam da opet postanem tata.

Koliko te je nesreća promijenila?

– Mnogo. Jedna greška je mogla da me košta života. Svega se sjećam, to su slike koje će mi doživotno ostati urezane, najradije bih da zaboravim na sve. Ne bježim od svoje odgovornosti i zahvalan sam bogu na drugoj šansi. Iskreno, ne znam zašto sam htio da se vratim te noći poslije proslave kući, da sam se odmorio, do ovoga ne bi došlo. To mi je bila ozbiljna opomena i, vjerujte, kad čovjek pogleda smrti u oči, na život poslije gleda drugačije – kaže Darko za “Kurir”.

Da li si se čuo sa bivšom suprugom Anom Sević?

– To nije ni važno. Neke stvari će se promijeniti kada se budem oporavio. Hvala joj što je bila u bolnici i želim joj sve najbolje. Bitno mi je da vidim kćerku Lorenu, jako mi nedostaje i čim se oporavim najvažnije mi je da nju zagrlim – priznaje Darko.

(Kurir)

Comments

comments