DVA MESECA OD SMRTI ŠABANA ŠAULIĆA PJEVAČEVA LJUBAVNICA CUCA PROGOVORILA: SVE JE IZNIJELA U JAVNOST, OVO NIKO NIJE ZNAO …

Naime, mnogo toga se pisalo o pjevaču pa se tako dotaklo i informacije da je Šaban imao ljubavnicu Ivonu Negovanović poznatu kao Cuca. Naime, poznato je da je Šaban bio sa njom jer su ih kamere uhvatile nekoliko puta u intimnim situacijama.
Sada je Cuca odlučila da progovori o svemu što se događalo između nje i Šabana. Ivona je istakla da je sa Šabanom bila u kontatku praktično do njegovih zadnjih trenutaka u životu jer se sa njim čula telefonom dva sta prije saobraćajke. Ona je rekla da joj je Šaban rekao da će se vidjeti kada se vrati.

Cuca je rekla da je sa Šabanom bila 15 godina u vezi te da ga je mnogo voljela i da je bio nejna najveća ljuba i da nema u planu da se udaje.

Cuca je također istakla da je Šaban planirao da se razvede od Gordane i da je imao namjeru da joj ostavi svu imovinu. Cuca ističe kako nikada nije bila sa Šabanom zbog njegove imovine i bogatstva te da ga je istinski voljela.
Cuca je na kraju istakla da je Gordana znala da se Šaban viđa sa njom i da je angažovala ljude kako bi je smaknuli ali to joj nije pošlo za rukom.
Cuca ističe da je neutješna nakon njegove smrti.

.

.

.

.

.

.

.

 

Facebook Comments