Duška pitali koji poklon je Karleuša tražila za Novu godinu, zbog odgovora su svi zanijemili!

Duško Tošić sa kćerkama Atinom i Nikom i sa taštom Divnom Karleušom proslavio je Novu godinu, na nastupu supruge Jelene Karleuše. Iako se dugo nije oglašavao za medije Duško je ovaj put stao i vidno raspoložen dao izjavu, dok su mu društvo pravile vesele nasljednice.

Nezaobilazno pitanje bilo je šta je poklonio Jeleni za Novu godinu. Tačnije – šta je ona poželjela da dobije, ali Duško je sve okupljene potpuno iznenadio odgovorom.

“Ništa… Ništa joj nisam kupio. Niti ja njoj, niti ona meni. (smijeh) Ali, Nova godina nama ništa ne znači za poklone”, rekao je Duško.

Kako je objasnio, osim zdravlja nema nekih velikih želja jer mu je 2018. godina bila uspješna i iskreno vjeruje da će 2019. biti još uspješnija. Pauzu na kojoj je dok ne počnu sljedeće pripreme kada se vraća u Kinu, Duško koristi da provede sa porodicom, a jedan njegov dan izgleda ovako:

“Ujutru se probudim, odvedem djecu u školicu, odem na trening, malo se vidim sa drugarima… Uzmem njih dvije oko četiri sata, i onda sam njihov. Igraonica jedna, druga… Evo, nigdje nismo otišli iz Beograda jer ja ne mogu da se razdvojim od Atine i Nike. Svaki minut koristim da uživam sa njima.”

Na pitanje da li pored svega ovoga ima vremena i za Jelenu, Tošić je u sekundi odgovorio.

“Uvijek! Porodica je najbitnija. Uživam u svakom trenutku u kojem smo zajedno. Još malo idem nazad, brzo počinju pripreme, ali ubrzo se one priključuju kod mene pa ćemo opet da uživamo”, poručio je,prenosi ekskluziva.ba!

Facebook Comments