Divljanje po njemačkoj autocesti: S Porscheom htjeli osramotiti vozača Audija pa ostali šokirani


Neki ljudi žure kako bi što prije došlo do odredišta, no postoje i oni koji divljaju po autocestama kako bi drugima pokazali brzinu i moć svojih ljubimaca na četiri kotača.

Ovaj vlasnik Porschea žrtvu je pronašao u vozaču Audija koji ih je odlučio osramotiti. Jurili su preko 200 km/h. Pogledajte što se dogodilo i zbog čega su muškarci u Porscheu ostali šokirani.

KINEZ DOŠAO U HRVATSKU AUTOM SA SRPSKIM TABLICAMA, A ONDA OSTAVIO PORUKU: NEĆETE VJEROVATI KAD VIDITE ŠTA JE NAPISAO (FOTO)


Ako je suditi po ovoj slici iz Splita, netrpeljivost među pojedinim narodima bivše Jugoslavije široko je poznata u svijetu.

Naime, jedan Kinez je došao u Split unajmljenim autom sa beogradskim tablicama, pa je odlučio da na stražnje staklo ostavi poruku.

– Molim vas, nemojte mi ukrasti registracijsku pločicu. Molim vas. Iz Kine sam, žao mi je, unajmio sam auto u Srbiji – piše na cedulji na engleskom jeziku.

Neko je uslikao njegovu poruku koja je za kratko vrijeme postala hit na društvenim mrežama.

“Priznanje za naš primitivizam”, “Svaka čast Kinezu”, “Nek mu neko doda Hajdukov šal, ko će ovo čitati”, samo su neki od komentara.

Facebook Comments