Darko isplanirao vjeridbu sa trudnom Marinom, odredio je i datum: Najbolji drug mu pomaže, a raznježićete se kada čujete kada Gagićeva dobija prsten!

Darko Lazić je riješio da obraduje majku svog budućeg djeteta, te je angažovao najboljeg prijatelja da kupi prsten koji će dati Gagićevoj na veliki hrišćanski praznik.

Folker se uspješno se oporavlja u banji Selters u Mladenovcu, gdje će uskoro početi sa terapijama, i samo razmišlja kako da obraduje svoju ljepšu polovinu Marinu Gagić.

Kako izvor blizak pjevaču tvrdi, on je skovao tajni plan sa jednim od najboljih prijatelja, koji će mu pomoći oko vjeridbe Gagićeve, koja nosi njegovo dijete.

“Darko želi da se na neki način i oduži Marini za sve što je prošla pored njega od trenutka kada su započeli vezu. Iako je od samog starta znao da je ona žena za njega, tada nije planirao da stupi sa njom u brak. Ipak, kada je vidio koliko ga voli i koliko je požrtvovana, Darko je odlučio da se uozbilji i, nakon svega, kruniše njihovu ljubav vjereničkim prstenom”, kaže izvor i dodaje:

“S obzirom na to da je Marina u drugom stanju, a da se Darko još nije zvanično razveo od Ane Sević, znao je da vjenčanje ne može da planira, ali vjereničkim prstenom želi da na neki način kruniše njihovu ljubav i to što Gagićeva nosi njegovo dijete. U dogovoru sa svojim drugom, on je riješio da se vjeridba desi na Božić, te ga je zamolio da odabere prsten u njegovo ime”, otkriva izvor i dodaje da će Darko izaći iz banje Selters za Novu godinu, a da će sve praznike provesti kod svojih u Brestaču, nakon čega se ponovo vraća u Mladenovac da nastavi terapije.

(Kurir)

Comments

comments