DANAS UŽIVAJU U LUKSUZU, A POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA KUĆA ŽELJKA JOKSIMOVIĆA U KOJOJ JE ODRASTAO I NEKADA ŽIVEO

Pevač Željko i glumac Saša Joksimović rođeni su u Valjevu, a kako zvezde uglavnom zaborave na korene kada postanu poznati, odlučili smo da proverimo da li je to slučaj i sa njih dvojicom. Ekipa “Blic pulsa” zaputila se 100 km od Beograda, u grad kroz koji protiče rekla Kolubara, a na čijim obalama su odrasli Joksimovići.

Nije nam bilo teško da nađemo njihovu porodičnu kuću jer svaki meštanin zna gde se nalazi. Desetak minuta pešačenja od centralne gradske ulice na brdašcetu smeštena je velika žuta kuća u kojoj su odrasli Željko i Saša. Meštani kažu da u kući žive roditelji poznate braće, majka Vesna i otac Branislav, ali da su u poslednje vreme sve ređe tu.

Tako je i bilo. Poštansko sanduče bilo je puno računa i pošiljki, a kada samo pozvonili, niko nam nije otvorio.

– Uglavnom su u Beogradu, pomažu sinovima oko dece. Saša se više vraća korenima nego Željko. Češće dolazi, a pevač uglavnom dođe jednom godišnje – kaže komšinica.

Susedima je drago što su uspeli i postali poznati.

– Gledamo i volimo šta radi. Roditelje sam im znala od pre. Njegov je otac radio sa mojim bratom davno. Međutim, kako vreme prolazi svi su otišli svojim putem. Obožavamo Željka, pogotovo od kako se oženio, često ga gledamo u emisijama. Roditelj je pravi – kaže komšinica Dara koja stanuje nekoliko kuća od kuće u kojoj su se pevač i glumac rodili.

Sa druge strane, komšinica Mileva priznaje da Sašu češće viđa, te da je pristupačniji od starijeg brata:

– Volim Željkovu muziku i često ga gledam, ali mu zameram što ga nema da dođe u Valjevo. Mlađi Saša tu i tamo dođe, stariji baš slabo. Pre je i dolazio, sada od kako je sa Jovanom, nikako ne dolazi. Decu mi nisam nikada videla, nije ih dovodio. Ni starijeg sina, a kamoli bliznakinje. Doista, Mina, koju ima iz prvog braka, dolazi kod babe i dede. Nije lepo što je zaboravio rodno mesto i što priča da je Beograđanin. Roditelje mu retko viđam, ponekad kada idu u prodavnicu. Verovatno su u Beogradu, pomažu mu, ipak on sada ima četvoro dece – kaže ona. Usput smo sreli i pevačevu profesorku iz gimnazije.

Ipak, u posetu rodnom domu češće dođe Saša sa suprugom i sinom. Fotografije kako uživaju u dvorištu roditeljskog gnezda često kači na društvene mreže. Ipak, Valjevčani zameraju Željku što to isto ne radi i on i da na taj način promoviše rodni grad (blic.rs)

Facebook Comments