DA VAS DUŠA ZABOLI Pevačevoj verenici Marini ne daju da vidi Darka!


Dobila je striktnu zabranu.

Nedavno je pevač Darko Lazić imao saobraćajnu nezgodu od koje se oporavlja, a jedno vreme je bio i u vešstačkoj komi. Naredne nedelje pevaču je zakazana nova operacija, a prema navodima on bi u narednih mesec dana možda mogao da napusti bolnicu.

U emisiji “Premijera – Vikend specijal” rođeni brat Darka Lazića, Dragan, govorio je o svemu što se događalo nakon udesa. Dragan je istakao da je njegov brat sada svestan i da je od njega tražio sve detalje nezgode.

Lazić je rekao i da njegovoj porodici, pogotovu majci, najteže padaju novinski naslovi o stanju njenog sina. Takođe, Dragan je pričao i da nije u kontaktu sa Darkovom nekadašnjom ženom Anom Sević.

Međutim, rođeni brat Darka Lazića reporteru Nemanji Vujičiću je rekao i da Darkova verenica Marina Gagić ide u posete pevaču, ali da ne može da uđe u prostoriju u kojoj se on nalazi.


– Devojka ide gore, dolazi ona. On je vidi sa vrata, ali ona ne može da ulazi unutra zato što je tako načelnik bolnice rekao da ne može niko da uđe osim majke. I mene su pustili na kratko, zbog virusa i svega. Oporavlja se on
 – rekao je Darkov brat,prenosi alo.rs!

Comments

comments