Bane Čolak priznao čime ucjenjuje Zerinu: Sve sam slikao sa terase!

Bane Čolak ne može da pređe preko onoga što se dogodilo sa njegovom bivšom djevojkom Zerinom Hećo, pa je u razgovoru sa Zoricom Marković koristio svaku priliku da ocrni svoju bivšu djevojku.

On je u jednom trenutku napisao na stolu šta je ono što zna o Zerini i čime joj stalno prijeti, a Zorica je shvatila njegovu poruku.

– Tu je bila moja Jasmina, bilo je još upletenih ljudi. Nije to samo moja riječ protiv njene. To ne zna niko od njenih, zato joj je i rekla mama da se skloni od mene – rekao je Bane.

Zorica ga je pitala zašto konačno ne prizna sve što zna o Zerini, na šta je on odgovorio da neće moći još dugo da se suzdržava.

– Vjerovatno ću u jednom trenutku reći. Ako nastavi ovo da radi, ja ću u jednom trenutku eksplodirati. Ne želim više da ona ispada žrtva, ja sam taj koji je trpio svašta zbog nje. Svi su me upozoravali da kakva je ona i sa kim se druži. I onda dođe… A ja slikam sve sa terase.

– Hvatao sam je da se dopisuje i sve, normalno da nisam imao povjerenja. Zamisli da ja noću brinem gdje je moja djevojka i da li je dobro, a vidim na Instagramu da je u klubu. Njen drug kači stori kako ona trči, a on joj priča da ima najbolji s*ks – dodao je on.

(Republika.rs)

Facebook Comments